Fortræningsforløb til Copenhagen Marathon 2019

Igen i år vil vi i foråret justere vores træning, så den bliver målrettet som fortræning til Copenhagen Marathon d. 19. maj 2019. Justeringen går primært ud på at tilbyde en sløjfe på de lange ture hver anden søndag (i lige uger), som det fremgår af tabellen nedenfor. Der bliver således tale om relativt små justeringer, så træningen stadig er ligeså god for alle jer, som ikke har ambitioner om at løbe et helt maraton. Som vores træning generelt er tilrettelagt for de hurtigste hold, er den målrettet mod deltagelse i løb på ca. halvmaraton-distancen, så derfor kræves kun små justeringer som fortræning til et fuldt maratonløb.

Udgangspunktet for den målrettede træning mod maraton er, at man allerede nu i februar i en periode jævnligt har løbet længere ture af 1½ til 2 timers varighed. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i løbeklubbens træningspas 3 gange om ugen, må man sørge for selv at supplere med lignende pas, så man får bygget på formen. Det kan også varmt anbefales at supplere løbepassene med styrketræning for at mindske risikoen for skader: styrketræning, yoga og svømning vil være rigtigt gode supplementer.

De lange ture vil stadig være i et tempo, som ligger omkring 6 min/km. Om søndagen i de ulige uger tilbyder som vanligt ture på 11-15 km.

Vi afholder et Informationsmøde om forløbet tirsdag d. 19. februar kl. 19 i Farum Kulturhus i mødelokale 1. Her fortæller vi om turene, om energiindtagelse og lidt om kosten. Der er naturligvis også mulighed for udveksling af erfaringer og til at stille spørgsmål.

Her kommer en oversigt over de søndage, hvor vi øger distancerne. Distancerne vil også kunne ses i kalenderen på vores hjemmeside.

· søndag d. 24. feb.: 22 km

· søndag d. 10. marts.: 24 km

· søndag d. 24. marts: 26 km

· søndag d. 7. april: 28 km

· søndag d. 28. april: 30 km - bemærk, at denne er en ekstra tur i en ulige uge!

· søndag d. 4. maj: 20 km

 
  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul