Bliv løber i Furesø Løbeklub

Furesø Løbeklub (FULK) er for alle glade og engagerede motionsløbere og powerwalkere. Kig lidt i menuerne, hvor du kan læse en masse om klubben og træningen, vi tilbyder! 

Indmeldelse foregår her på siden  ved at klikke på menupunktet 'MEDLEMSKAB'. Der findes også en vejledning under menuen 'INFO'. Du er velkommen til at komme et par gange for at finde ud af om det er noget for dig, inden du melder dig ind.
 
Bemærk at du først er medlem, når kontingent er betalt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 
Løbehold for 10-15 årige. Sjov og varieret træning, hvor vi kombinerer løb, konkurrencer, styrke, koordination og samarbejde. Normalt lørdage kl. 10-11.30 ved Furesøbad, men hen over vinteren kører vi et særligt program - skriv til os! Deltagelse kræver medlemsskab af klubben og tilmelding til holdet under menuen 'MEDLEMSKAB'.
 
Men du er altid mere end velkommen til at komme et par lørdage og være med - for at finde ud af om det rykker...
 
For mere info skriv gerne en mail til info@furesoeloebeklub.dk

Løbe-begynderhold

Den 14. april 2019 tilbyder vi et 9 ugers begynderforløb, hvor vi efter et fast program med gå- og løbeintervaller og masser af styrketræning bygger formen op, så du vil kunne løbe en halv time! Hvis du er skadesfri og allerede kan gå en længere tur uden at blive forpustet - og gerne vil i gang med at løbe - kan du komme godt i gang med det på løbe-begynderholdet.
 
Ellers det nok en god ide at starte lidt mere forsigtigt op på vores powerwalking-hold. På det bygger vi med energisk gang og styrketræning forsigtigt formen op.
  
Læs mere om holdene under menupunktet TRÆNING.
 
        
  

Vintertræning 2018

Vintertræningen starter i oktober og slutter i marts. Der er træning tre gange om ugen uanset vind og vejr. I vinterperioden er der fokus på bevægelsesglæde og vedligehold! Det allervigtigste er at komme ud at gå eller løbe, selvom det er mørkt og koldt. Og det er meget hyggeligere at træne med en flok glade motionister end alene!

Tirsdage:

Mødestedet for alle er Farum Kulturhus. Der er alm. løbe- og gangtræning. Efter løb er der mulighed for 20 min. coretræning for løberne i tumlesalen.

Torsdage:

Gåholdene mødes ved Stien, Paltholmterrasserne. Der alm. træningsture efterfulgt af styrketræning i Lille Gym-sal

Styrketræningshold. Mødestedet er Lille Gym-sal ved Stien, Paltholmterrasserne, der er hold kl. 18-19 og 19.45-20.45 (tilmelding påkrævet). Disse hold er kan bruges som supplement til - eller erstatning for - den almindelige udendørs træning.
 
Løbehold.
I ulige uger er mødstedet Stien, Paltholmterrasserne Der er intervaller, teknik og tempo-løb i to hold. Vi løber på oplyste stier i Stavnsholt-området.
 
I lige uger er mødestedet Furesøbad, hvor der er pandelampeløb. Der er tre hold inddelt efter tempo og længde af turene.
 
Søndage:
Almindelig træning fra Furesøbad kl. 9.30. Vi går og løber længere ture i roligt tempo. Ruterne varierer i længde og tempo og tilpasses det enkelte hold. Der vil generelt være lidt længere ture i de lige uger. Desuden ca. 2 timer lang tur i lige uger, 20+ km, kl. 8.45, tempo 6 min/km.
 
Læs mere om det alt sammen under menupunktet TRÆNING
  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul