Bliv løber i Furesø Løbeklub

Furesø Løbeklub (FULK) er for alle glade og engagerede motionsløbere og powerwalkere. Kig lidt i menuerne, hvor du kan læse en masse om klubben og træningen, vi tilbyder! 

Indmeldelse foregår her på siden  ved at klikke på menupunktet 'MEDLEMSKAB'. Der findes også en vejledning under menuen 'INFO'. Du er velkommen til at komme et par gange for at finde ud af om det er noget for dig, inden du melder dig ind.
 
Bemærk at du først er medlem, når kontingent er betalt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 
 
Løbehold for 10-15 årige. Sjov og varieret træning, hvor vi kombinerer løb, konkurrencer, styrke, koordination og samarbejde. Lørdage kl. 10-11.30 ved Furesøbad. Deltagelse kræver medlemsskab af klubben og tilmelding til holdet under menuen 'MEDLEMSKAB'.
 
Men du er altid mere end velkommen til at komme et par lørdage og være med for at finde ud af om det rykker...
 
For mere info skriv gerne en mail til info@furesoeloebeklub.dk
 
Bemærk, at vi holder en lille pause med Run&Fun indtil udgangen af april. Lørdag d. 5. maj 2018 er vi klar igen! 

Klubmodul app

Klubmodul har udviklet en app, som rummer mange af de funktioner, som også findes findes her på hjemmesiden. Nyheder og kalender ligger i den, ligesom man kan se sine tilmeldinger til evt. hold og events. Man kan også få push beskeder ved begivenheder. Som træner kan man finde adresselister, statistik m.m. Læs mere og hent den ved at klikke på overskriften...   

Fortræning til Københavns Marathon

Som et nyt tiltag justerer vores træning for de erfarne løbere, så den bliver målrettet som fortræning til Københavns Marathon d. 13. maj 2018.
 
Justeringen går primært ud på at tilbyde en sløjfe på de lange ture hver anden søndag. Læs mere under menuen 'TRÆNING'

Begynderhold for løb og Powerwalk

Søndag d. 8. april 2018 tilbyder vi igen to nye 10 ugers begynderforløb: Et for at komme i gang med powerwalk og et andet hvis du gerne vil i gang med at løbe! Hvis du er skadesfri og allerede kan gå en længere tur uden at blive forpustet - og gerne vil i gang med at løbe - kan du komme godt i gang med det på løbe-begynderholdet, ellers det nok powerwalking-begynderholdet du skal melde dig til. På det bygger vi med energisk gang og med træning undervejs langsomt og forsigtigt formen op!                         
 
Læs mere om holdene under menupunktet TRÆNING.

Vi holder et informationmøde om de nye hold mandag d. 19. marts kl. 19 i mødelokale 2 i Farum Kulturhus. Tilmeld dig gerne til det på Facebook:
 
 
        
 
 
 
 

Vintertræning 2017-18

Vintertræningen starter i oktober og slutter i marts. Der er træning tre gange om ugen uanset vind og vejr. I vinterperioden er der fokus på løbeglæde og vedligehold! Det allervigtigste er at komme ud at løbe, selvom det er mørkt og koldt. Og det er meget hyggeligere at træne med en flok glade løbere end alene!

Tirsdage:

5-9 km løb i jævnt tempo. Vi bestræber os på at løbe lige lang tid, så holdene fordeles efter hastighed. Fælles opvarmning inden løbene.

Efter løbeturene er der mulighed for at deltage i 20 - 25 min. varieret coretræning inde i Tumlesalen i Kulturhuset.

Torsdage:

Vi arbejder med teknik, tempo og styrke. Træningen planlægges som fællestræning i 2 niveauer, så alle uanset niveau kan være med og vil blive udfordret. Vi slutter af med en fælles torsdags-planke.

Om torsdag i lige uger kan man også vælge i stedet at løbe pandelampeløb. 

Søndage:

Vi løber længere ture i roligt tempo. Ruterne varierer i længde og tempo tilpasses det enkelte hold. Der vil være lidt længere ture i de lige uger.

Læs mere om det alt sammen under menupunktet 'TRÆNING'

                       

  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul