Bliv løber i Furesø Løbeklub

Furesø Løbeklub (FULK) er for alle glade og engagerede motionsløbere. Du er velkommen til at komme og løbe med nogle gange, før du melder dig ind.

Indmeldelse foregår her på siden  ved at klikke på menupunktet 'MEDLEMSKAB'. Der findes også en vejledning under menuen 'INFO'
 
Bemærk at du først er medlem når kontingent er betalt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 
Run&Fun
 
Løbehold for 10-15 årige. Sjov og varieret træning, hvor vi kombinerer løb, konkurrencer, styrke, koordination og samarbejde. Lørdage kl. 10-11.30 ved Furesøbad. Deltagelse kræver medlemsskab af klubben og tilmelding til holdet under menuen 'MEDLEMSKAB'.
 
Men du er altid mere end velkommen til at komme et par lørdage og være med for at finde ud af om det rykker...¨
 
For mere info skriv gerne en mail til info@furesoeloebeklub.dk

Marked

I topmenuen finder du Markedpladsen. Der er links til en række netbutikker. Hvis du handler i butikkerne ved at klikke dig ind via Markedspladsen giver butikkerne 2-5% af det handlede beløb til vores klubkasse!
 
Det bliver automatisk registreret, man skal altså ikke skrive en kode eller noget - bare gå ind via linket. Smart, ikke ?

Fortræning til Københavns Marathon

Som et nyt tiltag vil vi tilbyde at justere vores træning for de erfarne løbere, så den bliver målrettet som fortræning til Københavns Marathon d. 13. maj 2018.
 
Justeringen går primært ud på at tilbyde en sløjfe på de lange ture hver anden søndag. Læs mere under menuen 'TRÆNING'

Begynderhold og Powerwalk

Søndag d. 7. januar 2018 starter vi hele to nye hold op: Et powerwalk-hold og et begynderhold. Hvis du er skadesfri og allerede kan gå en længere tur uden at blive forpustet - og gerne vil i gang med at løbe - kan du komme i gang med det på begynderholdet. Ellers det nok powerwalking du skal melde dig til, hvor vi med energisk gang med træning undervejs langsomt og forsigtig bygger formen op!                         
 
Læs mere om holdene under menupunktet TRÆNING.

Vi holder et informationmøde om de nye hold torsdag d. 4. januar kl. 20 i Tumlesalen i Kulturhuset. Tilmeld dig gerne til det på Facebook: https://www.facebook.com/events/715776898620585/ 
 
 
        
 
 
 
 

Vintertræning 2017-18

Vintertræningen starter i oktober og slutter i marts. Der er træning tre gange om ugen uanset vind og vejr. I vinterperioden er der fokus på løbeglæde og vedligehold! Det allervigtigste er at komme ud at løbe, selvom det er mørkt og koldt. Og det er meget hyggeligere at træne med en flok glade løbere end alene!

Tirsdage:

5-9 km løb i jævnt tempo. Vi bestræber os på at løbe lige lang tid, så holdene fordeles efter hastighed. Fælles opvarmning inden løbene.

Efter løbeturene er der mulighed for at deltage i 20 -25 min. varieret coretræning inde i Tumlesalen i Kulturhuset.

Torsdage:

Vi arbejder med teknik, tempo og styrke. Træningen planlægges som fællestræning, så alle uanset niveau kan være med og vil blive udfordret. Vi slutter af med en fælles torsdags-planke.

Om torsdag i lige uge kan også vælge i stedet at løbe pandelampeløb. 

Søndage:

Vi løber længere ture i roligt tempo. Ruterne varierer i længde og tempo tilpasses det enkelte hold. Der vil være lidt længere ture i de lige uger.

Læs mere om det alt sammen under menupunktet 'TRÆNING'

                       

  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul