Bliv løber i Furesø Løbeklub

Furesø Løbeklub (FULK) er for alle glade og engagerede motionsløbere og powerwalkere. Kig lidt i menuerne, hvor du kan læse en masse om klubben og træningen, vi tilbyder! 

Indmeldelse foregår her på siden  ved at klikke på menupunktet 'MEDLEMSKAB'. Der findes også en vejledning under menuen 'INFO'. Du er velkommen til at komme et par gange for at finde ud af om det er noget for dig, inden du melder dig ind.
 
Bemærk at du først er medlem, når kontingent er betalt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 
 
Løbehold for 10-15 årige. Sjov og varieret træning, hvor vi kombinerer løb, konkurrencer, styrke, koordination og samarbejde. Lørdage kl. 10-11.30 ved Furesøbad. Deltagelse kræver medlemsskab af klubben og tilmelding til holdet under menuen 'MEDLEMSKAB'.
 
Men du er altid mere end velkommen til at komme et par lørdage og være med for at finde ud af om det rykker...
 
For mere info skriv gerne en mail til info@furesoeloebeklub.dk
 
PS. Vi holder sommerferie med Run&Fun, første normale træning efter sommerferien bliver lørdag d. 18. august! 
 

Klubmodul app

Klubmodul har udviklet en app, som rummer mange af de funktioner, som også findes findes her på hjemmesiden. Nyheder og kalender ligger i den, ligesom man kan se sine tilmeldinger til evt. hold og events. Man kan også få push beskeder ved begivenheder.
 
Som træner kan man finde adresselister, statistik m.m. Læs mere og hent den ved at klikke på overskriften...   

Klubtur til Falsterbo

Til september har vi en klubtur over til Falsterbo i Skåne. Der skal vi deltage i Löparfesten, hvor man kan vælge mellem børneløb, 5 km løb eller powerwalk, 10 km eller halvmaraton! Vi skal bo på Falsterbo Kursgård, hvor de lørdag aften laver festmiddag til os! 
 
Men der er også tid til masse af hygge og til at gå på opdagelse på den skønne oversete halvø! Læs mere og find invitationen under EVENTS 

Løbe-begynderhold

Søndag d. 19. august 2018 tilbyder vi igen et 10 ugers begynderforløb, hvor vi efter et fast program med gå- og løbeintervaller og masser af styrketræning bygger formen op, så du vil kunne løbe en halv time! Hvis du er skadesfri og allerede kan gå en længere tur uden at blive forpustet - og gerne vil i gang med at løbe - kan du komme godt i gang med det på løbe-begynderholdet.
 
Ellers det nok en god ide at starte lidt mere forsigtigt op på vores powerwalking-hold. På det bygger vi med energisk gang og styrketræning forsigtigt formen op.
 
Denne gang bliver der to lidt forskellige hold: det ene er for nyløbere, det andet er for dig, som tidligere har løbet og gerne vil i gang igen! Forløbene slutter med et Fest- og testløb omkring Søndersø, sammen med resten af klubben, søndag d. 28. oktober.
  
Læs mere om holdene under menupunktet TRÆNING.

Vi holder et informationsmøde om det nye hold kort inden holdet starter, dato og sted kommer senere.
 
        
 
 
 
 

Sommertræning 2018

Vintertræningen starter i marts og slutter i oktober. Der er træning tre gange om ugen uanset vind og vejr. I sommerperioden er der fokus på konditions-, styrke og varighedstræning! Og det er meget lettere at træne eksempelvis intervaller og lave hård bakketræning med en flok glade løbere end alene!

Tirsdage:

5-9 km løb i jævnt tempo. Vi bestræber os på at løbe lige lang tid, så holdene fordeles efter hastighed. Fælles opvarmning inden løbene.

Efter løbeturene er der mulighed for at deltage i 20 - 25 min. varieret coretræning på græsset ved Furesøbad

Torsdage:

Vi arbejder med teknik, tempo og styrke. Træningen planlægges som fællestræning i 2 niveauer, så alle uanset niveau kan være med og vil blive udfordret. 

Søndage:

Vi løber længere ture i roligt tempo. Ruterne varierer i længde og tempo tilpasses det enkelte hold. Der vil være lidt længere ture i de lige uger.

Læs mere om det alt sammen under menupunktet 'TRÆNING'

                       

  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul