Bliv løber i Furesø Løbeklub

Furesø Løbeklub (FULK) er for alle glade og engagerede motionsløbere og powerwalkere. Kig lidt i menuerne, hvor du kan læse en masse om klubben og træningen, vi tilbyder! 

Indmeldelse foregår her på siden  ved at klikke på menupunktet 'MEDLEMSKAB'. Der findes også en vejledning under menuen 'INFO'. Du er velkommen til at komme et par gange for at finde ud af om det er noget for dig, inden du melder dig ind.
 
Bemærk at du først er medlem, når kontingent er betalt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Furesø Løbefest

Vi barsler med et nyt arrangement, som kombinerer motionsløb med lækker mad og fest med live-musik. 
 
Det løber af stabelen første gang lørdag d. 10. august 2019 og bliver samtidig også en festlig markering af vores 10 års jubilæum. Vi håber, at vores medlemmer kommer til at fylde rigtigt meget ved arrangementet, da det både er tænkt som en intern sommerfest, men også en åben fest for familien, naboer og venner - og alle andre motionister, som har lyst at være med
 
Vi vil gerne give andre mulighed for at opleve vores dejlige fællesskab i klubben. Læs meget mere og tilmeld dig på hjemmesiden for arrangementet...
 
Der er distancer fra 2 km for børn, over 6 km og 10 km for både walkere og løbere til halvmaraton for løbere! Alle får målt deres tid - og der er præmier til de 3 hurtigste i alle kategorier.
 
Og så er der velfortjent jubilæumskage, events, street food, hygge og livemusik! What's not to like? 
 
 
  

Sommertræning 2019

Sommertræningen starter i april og slutter i september. Der er træning tre gange om ugen uanset vind og vejr. Om sommeren vil træningsintensiteten øges for dem, som gerne vil blive hurtigere eller gå/løbe længere, men der vil også være mulighed for almindelige hyggelige gå/løbeture. Og det er meget lettere at træne eksempelvis intervaller og lave bakketræning med en flok glade motionister end alene! 

Tirsdage: 
Mødestedet for alle er Furesøbad. Der er alm. løbe- og gangtræning. Efter løb er der mulighed for 25 min. coretræning på stranden ved Furesøbad.
 
Torsdage: 
Vi arbejder med teknik, tempo og styrke. Træningen planlægges som fællestræning i 2 niveauer, så alle uanset niveau kan være med og vil blive udfordret.
 
Søndage:
Almindelig træning fra Furesøbad kl. 9.30. Vi går og løber længere ture i roligt tempo. Ruterne varierer i længde og tempo og tilpasses det enkelte hold. Der vil generelt være lidt længere ture i de lige uger. Desuden ca. 2 timer lang tur i lige uger, 20+ km, kl. 8.45, tempo 6 min/km.
 
Læs mere om det alt sammen under menupunktet TRÆNING
  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul