Powerwalk for øvede
Powerwalk er en skånsom - men effektiv motionsform! Den er velegnet til alle, der ikke kan eller ønsker at løbe. Powerwalking forbedrer konditionen, forbrænder fedt, giver masser af energi og samtidig får du frisk luft og oplevelser på vores ture i kommunens smukke natur. Målet med holdet for øvede er, at vi øger vores kondition, styrke og hastighed - og forbedrer vores teknik. 

 
Hvem kan være med
På holdet for øvede har deltagerne lært teknikken bag powerwalk og har en grundform, der betyder, at de kan gå minimum 5 km i højt tempo. I vores træningsprogram har vi fokus på teknik og gode vaner, og vi forventer, at vores powerwalkere er indstillet på at træne tre gange om ugen.

Hvis du ikke har deltaget i vores 10 ugers begynderprogram, men alligevel mener, at du bør deltage på det øvede hold, så kontakt en af trænerne på holdet. De kan rådgive dig, og vurdere om du er klar til at gå med det øvede hold. Træneren tager en snak med alle deltagere på holdet inden de starter. Her lægger vi en plan, der passer til dine ambitioner og forventninger. 
 
Hvor og hvornår
Mødestedet er i sommermånederne Furesøbad, hvor vi har fælles opvarmning og træner samtidig med løbeholdene. Tirsdag og torsdag kl. 18 og søndag kl. 9.30. Her møder du en eller flere trænere, der står for dagens tekniktræning og gåtur. Vi har en lukket gruppe på Facebook, hvor vi kan holde hinanden til ilden og dele vores oplevelser. 

Påklædning
Det er vigtigt, at du har egnede sko på. Vi anbefaler gode løbesko med en stødabsorberende sål. Find også det bløde, svedtransporterende sportstøj tøj frem! Hvis du ikke allerede har løbetøj, så overvej som et minimum at investere i et par løbebukser, der giver dig god bevægelighed.
 
Man skal melde sig ind i løbeklubben og betale kontingent for at være med på holdet, men man er meget velkommen til at komme og være med et par gange for at prøve det af. Opret en profil, meld dig ind i løbeklubben under menuen MEDLEMSKAB, det koster 300 kr. for voksne og betalingen dækker frem til 1. april 2019, hvorefter det automatisk bliver trukket en gang om året.
 
Tilmeld dig til sidst til det faste powerwalk-hold (POW).
 
 
  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul