Powerwalk for øvede 
Powerwalk er en skånsom - men effektiv motionsform! Den er velegnet til alle, der ikke kan eller ønsker at løbe. Powerwalking forbedrer konditionen, forbrænder fedt, giver masser af energi og samtidig får du frisk luft og oplevelser på vores ture i kommunens smukke natur.

 
På det øvede hold har deltagerne lært teknikken bag powerwalking, og har en grundform, der betyder, at de kan gå minimum 5 km i højt tempo (ca.10 min. pr. km.). I vores træning har vi fokus på teknik og gode vaner. Målet med holdet for øvede er, at vi øger vores kondition, styrke og hastighed - og forbedrer vores teknik.
Powerwalkholdet fungerer også som genoptræningshold for ”skadede” løbere. De skadede løbere nyder godt af den skånsomme træning til de igen kan vende tilbage til deres eget hold. De kan samtidig fastholde kontakten til klubben og deres hold, fordi vi træner samtidig med løbeholdene og har fælles opvarmning.

Bemærk, at dette hold p.t har lukket for adgang for nye medlemmer!

Hvor og hvornår

Øvede
Mødestedet er i sommermånederne ved Furesøbad, hvor vi har fælles opvarmning og træner samtidig med løbeholdene. Tirsdag og torsdag kl. 18-19 og søndag kl. 9:30-11. Her møder du en eller flere trænere, der står for dagens tekniktræning og gåtur. Om tirsdagen er der fokus på alsidig træning. Vi arbejder med kondition, styrke, balance og stabilitet. Om torsdagen er der fokus på tempo og intervaller, og om søndagen sørger vi for at få kilometer i benene. Vi har en lukket gruppe på Facebook, hvor vi kan holde hinanden til ilden og dele vores oplevelser.

Påklædning
Det er vigtigt, at du har egnede sko på. Vi anbefaler gode løbesko med en stødabsorberende sål. Find også det bløde, svedtransporterende sportstøj tøj frem! Hvis du ikke allerede har løbetøj, så overvej som et minimum at investere i et par løbebukser, der giver dig god bevægelighed.

Man skal melde sig ind i løbeklubben og betale kontingent for at være med på holdet.

Når du melder dig ind, skal du oprette en profil på klubbens hjemmeside under MEDLEMSKAB. Det koster 300 kr. for voksne og betalingen dækker frem til 1. april 2019, hvorefter det automatisk bliver trukket en gang om året.

Trænere på holdet: Henrik Juel, Tine Ringgaard og Marianne Bolvig.
 
Begyndere
Vi laver med jævne mellemrum begynderforløb for nye powerwalkere. Vi melder ud, så snart vi har en dato...  
 
 
 
 
 
  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul