Powerwalk i Furesø Løbeklub 2018
Drømmer du om at komme i form, måske tabe et par kilo? Og har du lyst til at nyde Furesøs smukke natur sammen med andre friske motionister, men er ikke klar til at løbe? Så er vores nye 10-ugers powerwalkhold måske noget for dig. Vi starter helt fra bunden og bygger langsomt formen op over 10 uger.


Søndag 7. januar går det løs. Vi starter ved Furesøbad kl. 9.30 med let opvarmning. Herefter går vi en rask tur i området. De første gange går vi i cirka en halv time, men vi arbejder os op på 45-50 minutter i løbet af 10 uger. Vi vil på turen veksle mellem rolig gang og hurtig gang, men vil tilpasse tempo og intensitet til holdet.
 
Hvor og hvornår
Tirsdag og torsdag kl. 18. Vi mødes ved p-pladsen syd for Farum Kulturhus. Om søndagen mødes vi ved Furesøbad kl. 9:30. Træningen starter altid med fælles opvarmning for at forberede kroppen på, at den skal på arbejde.

 

Hvorfor powerwalking?
Powerwalking forbedrer konditionen, forbrænder fedt, giver masser af energi og byder på oplevelser på turene rundt i Furesø Kommune. Når du powerwalker kan du næsten forbrænde lige så mange kalorier, som når du løber. Fordelen er bare, at gang er mere skånsomt ved dine led. Det er kombinationen af den hurtige gang og armbevægelser, der gør powerwalking effektiv som konditionstræning. Hvis du følger vores program og træner tre ugentlige powerwalks af cirka 40 minutters varighed, vil du kunne se og mærke en klar forskel på din krop efter otte-ti uger.

Efter dette 10-ugers program finder vi ud af, om der er basis for et fast hold med powerwalk.
 
Man skal melde sig ind i løbeklubben for at deltage i hele forløbet, men man er meget velkommen til at komme og være med et par gange for at prøve det af. Opret en profil, meld dig ind i løbeklubben under menuen MEDLEMSKAB, det koster 300 kr. for voksne og betalingen dækker frem til 1. april 2018, hvorefter det automatisk bliver trukket en gang om året.
 
Tilmeld dig til sidst til Powerwalkholdet (POW), her i januar 2018 er det gratis for betalende medlemmer at deltage på powerwalk forløbet.
 
 
  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul