Powerwalk - opstartshold

Powerwalk er en skånsom men effektiv motionsform. Det er en velegnet motionsform til alle, der ikke kan eller ikke ønsker at løbe. Powerwalking forbedrer konditionen, forbrænder fedt, giver masser af energi, og samtidig får du frisk luft og oplevelser på vores ture i kommunens smukke natur.

Målet med dette opstartsprogram er, at du i løbet af perioden bliver i stand til at gå med vores øvede powerwalkhold eller løbe på et af vores løbehold. Det afhænger af, hvad dit mål er.

Hvem henvender holdet sig til?

Du dyrker (har dyrket) sport og er i en ok grundform, og du drømmer om at komme i bedre form. Måske har du været forbi vores powerwalk-hold, men "faldt" af, og kan ikke længere følge med det øvede hold. Måske er du vant til at løbe, men holder pause på grund af skade.

Hvad er målet for opstartsholdet?

Vi har først og fremmest fokus på at komme i bedre form. Det kommer vi ved at træne hastighed. Så i starten går vi ikke så langt, men træner tempo og teknik. Målet er, at du kan gå 6 km på en time. I vores træningsprogram har vi også fokus på gode vaner, og vi forventer, at vores powerwalkere er indstillet på at træne to-tre gange om ugen.

Periode

Opstartsholdet starter 16. september og slutter med Fest & Testløb søndag 28. oktober. Vi tester formen sammen med de andre klubmedlemmer ved at gå rundt om Søndersø (5 km).

Hvornår træner vi

Holdet træner hver søndag kl. 9.30. Første gang søndag d. 16. september 2018. Her møder du holdets træner, Henrik Juel, der står for dagens tekniktræning og gåtur. Tirsdag og torsdag træner vi kl. 18.

Kommunikation

Vi kommunikerer på den lukkede gruppe på Facebook > Furesø Løbeklub > Powerwalk, hvor vi holder hinanden til ilden og deler oplevelser.

Hvad skal jeg have på?

Det er vigtigt, at du har et par gode sko. Vi anbefaler et par gode løbesko med en stødabsorberende sål. Find også det bløde, svedtransporterende sportstøj tøj frem! Hvis du ikke allerede har løbetøj, så overvej som et minimum at investere i et par løbebukser, der giver dig god bevægelighed

  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul