Vi er en løbeklub, som mødes og træner sammen tre gange om ugen. Vi har 267 medlemmer pr. 1. december 2017. I sommerhalvåret løber vi altid fra Furesøbad og ud i de omkringliggende skove og sø-områder. På hverdage i vinterhalvåret rykker mødestedet til Farum Kulturhus, da det er for mørkt at løbe i skoven.

Vi er løbere på mange forskellige niveauer, men fælles for os er, at vi nyder at løbe i hinandens selskab.

 

Løbetræning skal være sjovt, socialt og seriøst. Vi prøver at gøre træningen så sjov, effektiv og varieret som muligt, og vi har et ugentligt træningspas med fokus på tempo og styrke, hvor alle træner sammen. Dette er med til at styrke det sociale liv i klubben. Tirsdag og søndag er vi delt op i hold efter tempo. Der er hold der passer til næsten alle.

 

Vi har et tæt samarbejde med DGI, som hjælper os med at uddanne trænere og udvikle vores klub. I løbet af 2017 blev 12 trænere færdige med DGI’s løbetræneruddannelse og i 2018 uddanner vi yderligere 4 trænere for at kvalificere træningen.
 

Vi tager af sted og deltager i forskellige løb i nærheden, ligesom vi arrangerer forskellige ture med overnatninger, hvor vi deltager i et løb og har god tid til socialt samvær. Endelig arrangerer vi året rundt forskellige former for events og fester, så der er god mulighed for at lære de andre i klubben at kende.


  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul