I vintermånederne, når det er for mørkt til at løbe i skoven om aftenen, er mødestedet for træningen om torsdagen p-pladsen syd for Farum Kulturhus. Vintertræningen starter 1. oktober.

Mødetidspunktet er kl. 18 og træningen varer ca. en time. Da de fleste af turene delvist er på og langs veje er det vigtigt at have løbetøj eller vest med refleksmateriale på - og gerne også et blinkende armbånd eller lignende.

Træningen er fordelt på to store hold om torsdagen, hvor man på det ene hold løber lidt længere og træner lidt hårdere end på det andet. Om vinteren er der fokus på interval og styrketræning. Der vil typisk være en opvarmingstur på 1½ - 2 km. Dernæst ca. en halv times intens træning, som har fokus på teknik, kondition og styrke. Træningsformen vil variere fra gang til gang. Vi slutter af med 1 - 1½ km afjogning. Man bestemmer naturligvis selv, hvor intens man gør træningen, men det er meningen, at den skal kunne mærkes et par dage efter. Og selv om det er hårdt, er det også både sjovt og hyggeligt!

Træningen om torsdagen slutter med den berygtede torsdagsplanke!  
 
Pandelampeløb vil (fra 1. november) som et alternativ til ovenstående bilve tilbudt hver anden torsdag - i lige uger. Der bliver løbet en lille time i roligt tempo i de nærvedliggende områder og skove i to eller tre hold efter interesse. Man kan normalt løbe med på turen uden pandelampe, så må bare man nøjes med lyset fra de andres lygter. Det er tilrådeligt med trailsko, hvis man jævnligt vil løbe med på de længere ture ned i skoven.
 
Bemærk, at ovenstående ikke gælder eventuelle begynderhold, se separat program for dette. 

  Furesø Løbeklub - Rytterkrogen 4 - 3520 Farum - Tlf: 28965868 - email: info@furesoeloebeklub.dk en løsning fra Klubmodul